Wegens succes extra voorstellingen van musicalspektakel Jeanne d’Arc

Vanaf 14 augustus 2024 presenteert Historalia het grootse musicalspektakel ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. 

Op donderdag 30 mei kwam de hoofdcast samen met de creatives voor de eerste lezing van het script. Jef Hoogmartens en Jelle Cleymans, het talentvolle schrijversduo, waren uiteraard ook aanwezig. Het was een inspirerende bijeenkomst waarin door het script en de liedteksten werd gegaan, met als doel een onvergetelijke productie neer te zetten.

Naast deze fijne gebeurtenis, was er nog leuk nieuws voor de aanwezigen. Prins Simon de Merode mocht, bij een feestelijk stukje taart en met gepaste trots, aankondigen dat er wegens succes nu al vier extra voorstellingen van ‘Jeanne d’Arc’ in verkoop gezet worden. Ook op 4, 5, 6 en 7 september kan je gaan genieten van het vurige spektakel in Westerlo.

Ik ben heel blij en trots dat we nu al extra voorstellingen mogen aankondigen. Met zowat 76% van de tot op heden beschikbare tickets verkocht, is dat ook nodig en mogen we gerust stellen dat het enthousiasme rond ‘Jeanne d’Arc’ heel groot is bij het publiek. In die mate zelfs dat onze verkoopcijfers terug vergelijkbaar zijn met wat we pre-covid verkochten voor onze spektakels en zelfs een beetje beter. We hebben een schitterende cast en een ijzersterk creatief team. We gaan van ‘Jeanne d’Arc’ een onvergetelijke ervaring maken voor de mensen.
– Simon de Merode, producent en CEO Historalia –

Beleef de epische reis van Jeanne d’Arc in dit nieuw, adembenemend musicalspektakel van Historalia. Laat je meeslepen door het verhaal van deze legendarische Franse heldin en ontdek de strijd, moed en opoffering die haar tot een icoon maakten. Met indrukwekkende decors en krachtige symfonische muziek, brengt Historalia Jeanne d’Arc tot leven zoals nooit tevoren! Klik hier om tickets te bestellen.

8TRUST © {{Y}}. ALL RIGHTS RESERVED.