logo3

Medewerkers

HISTORALIA zoekt medewerkers voor een nieuwe musicalproductie

Na het succes van onze vorige producties "Marie Antoinette" en "Albert 1", samen goed voor 60 000 toeschouwers, zijn we bezig met de preproductie van onze volgende musical.

HISTORALIA staat voor grootse visuele musicalspektakels waarbij honderden liefhebbers samen met een professionele hoofdcast zorgen voor een unieke belevenis in een prachtig historisch kader.

Deze nieuwe creatie zal opgevoerd worden tijdens de maand augustus 2018 op het water voor het kasteel van de prinsen de Merode in Westerlo.

Historalia stelt zich tot doel om ons Belgisch cultureel en historisch patrimonium door middel van muziek -en dansspektakels te (her)ontdekken.

Inschrijven

De audities voor acteurs en dansers zullen nog even op zich laten wachten. Hou onze website of facebookpagina in de gaten voor meer info.

Wilt u echter als medewerkers achter de schermen uw steentje bijdragen, dan mag je dit steeds laten weten aan ons. We zoeken onder andere medewerkers voor onze kledijploeg en handige harry's voor de decorafwerking. In een latere fase kunt u ook meewerken als toneelmeester, EHBO-medewerker en nog vele andere functies.

Inschrijven om als medewerker achter de schermen te helpen kan via info@historalia.be

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het volgende spektakel (zomer 2018), geef dan hier uw e-mailadres op.

Algemene voorwaarden